EDUCATION
University of the District of Columbia's New Student Center Interiors
Slider
Year
2016-11-26
Location
Washington, D.C.
Client
University of the District of Columbia
Collaboration
Completed under Paola Moya’s leadership as CEO of Marshall Moya Design

University of the District of Columbia’s New Student Center Interiors

Located at the University of the District of Columbia’s (UDC) Van Ness campus, the New Student Center was a joint effort with Cannon Design. Our goals for this $63 million building were to integrate LEED elements while improving the urban landscape. The UDC Student Center is the gateway to campus. It welcomes students and visitors with a new public square and clock tower along Connecticut Avenue. With this new public face, UDC branded itself as a 21st-century institution.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Full screenExit full screen
Slider
The fresh design of the New Student Center creates a hub for students and the public. It offers mixed-use amenities such as a welcome center, ballroom, student council offices, and activity spaces for students to relax and socialize. On-site restaurants cater to the diverse needs of residential students and commuters, undergraduate and graduate students, as well as faculty, staff, and visitors.